O nama

Naša delatnost je šivenje garderobe po meri klijenta od donetih materijala. Izrađujemo sve vrste odevnih predmeta, od bluze do kaputa, uključujući i venčanice.

 


 

Sa radom smo počeli 1990. godine (pod imenom modni salon “Alliance”), a sada smo na novoj lokaciji i sa novim imenom.
Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, vrhunska izrada kao i mogućnost izlaženja u susret svakoj želji naših klijenata, karakteriše naše poslovanje.
 
Radimo sa svilom, muslinom, taftom, somotom, alpakom, kašmirom i ostalim tkaninama, osim pravog krzna. Takođe, striktno poštujemo dogovorene rokove izrade.
Prilikom dogovora, nudimo na uvid kataloge revija najpoznatijih svetskih kreatora, pomažemo savetima oko izbora modela, kroja, boje, odgovarajućeg materijala i kompletnog styling-a za određene prigode.
 
Maturske haljine, večernje haljine i venčanice sašivene kod nas su unikatne, potpuno prate linije tela i uvek se trudimo da budu “trendy”, ali drugačije od opšteprihvaćenih modela.
 
U slučaju posedovanja odevnog predmeta “vintage” (sačuvanog od baka i mama) kao i onih koji treba da se smanje ili povećaju, pružamo usluge prepravki. Uspešni smo u radu za malo punije osobe, da se pokažu u najboljem izdanju.